Mireu quin aspecte
És un pastís senzill de fer però laboriós. Us en poso la recepta a continuació:
PASTÍS DE PASTANAGA I COCO
Ingredients:
4 ous
250g de farina d'ametlla
60g de coco ratllat
80g de farina sense gluten
200g de sucre morè o 180g de sucre blanc
250g de pastanaga triturada
1 sobre de llevat sec
Per decorar:
Llavors (sèsam, pipes, rosella...) o sucre
llustre opcional.
Elaboració:
Batem els ous juntament amb el sucre fins
que quedi una pasta blanca cremosa.
Hi afegim de mica en mica la farina
d'ametlla i el coco. Seguidament hi posem la pastanaga i al final la farina
sense gluten i el llevat.
Jo hi poso llavors de sèsam per sobre per
decorar però també ho podem fer amb sucre llustre.
Prèviament haurem escalfat el forn a 160º
i l'hi deixarem de 30 a 45 minuts.
És un pastís excel·lent.
Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada