Translate

Pastís de pastanaga i coco

Aquest pastís l'he après a fer fa poc temps i ha tingut un èxit absolut i en mengen des de persones celíaques fins a esportistes que es volen cuidar. Conté ingredients que reforcen, hidraten i aporten vitamines al cos com l'ametlla, el coco i la pastanaga!!
Mireu quin aspecte





És un pastís senzill de fer però laboriós. Us en poso la recepta a continuació:

PASTÍS DE PASTANAGA I COCO

Ingredients:

4 ous
250g de farina d'ametlla
60g de coco ratllat
80g de farina sense gluten
200g de sucre morè o 180g de sucre blanc
250g de pastanaga triturada
1 sobre de llevat sec

Per decorar:

Llavors (sèsam, pipes, rosella...) o sucre llustre opcional.

Elaboració:

Batem els ous juntament amb el sucre fins que quedi una pasta blanca cremosa.
Hi afegim de mica en mica la farina d'ametlla i el coco. Seguidament hi posem la pastanaga i al final la farina sense gluten i el llevat.

Jo hi poso llavors de sèsam per sobre per decorar però també ho podem fer amb sucre llustre.

Prèviament haurem escalfat el forn a 160º i l'hi deixarem de 30 a 45 minuts.

És un pastís excel·lent.

Bon profit!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada